5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden dünyaarı sevap hareket güfte konusu olduğu muhtevain, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan hariçarı çıkış katkısızlamanın kenarı silsile yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetçi şeşna hileınması kolaylaşır ve daha çokça muhatara vermesi önlenir.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane herhangi bir uzmanlık düzlükı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Alelumum metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her yangın kapısı firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında tek cihetıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın kapısı, autarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısının bakımını inşa etmek muhtevain meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsaklama kılmak yahut amatörce yapmak ağırbaşlı meyvelara yol harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri yüz kapılar zarar görmez.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek bâtınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page